Campaign image

Grönt tänk
gav medvind

Magnus Österberg

Byggentreprenören Magnus Österberg bytte plast mot cellulosa och gjorde sunt och energieffektivt byggande till företagets paroll. Senaste tillskottet i verktygssamlingen är även det en grön investering, nylanserade ESSBOX Mini.

Läs mer om Magnus här
Campaign image

"En fog till
hela bygget"

Niclas Jansson

När Niclas Jansson fick i uppdrag att under senvåren bygga en glasveranda, kunde han för första gången i sin 35-åriga snickarkarriär använda en och samma fog till hela bygget.

Läs mer om Niclas här
Campaign image

Problemlösare med smarta depåer

Axel Frölich

One-stop-shop är byggentreprenören Axel Frölichs melodi. Det betyder inte bara höga krav på vald leverantör, utan också ständig jakt på lösningar som ger smart lagerhållning. Färskaste bytet heter ESSBOX Mini.

Läs mer om Axel här
Campaign image

”Mindre svinn med ESSBOX Mini”

Magnus Widell

Han är logistikproffs, pedant som få och triggas av omöjliga projekt, gärna på avlägsna skärgårdsöar. Det är förmodligen just därför som byggentreprenören Magnus Widell på Sweden Building är på ständig jakt efter nya smarta lösningar. Färskaste bytet heter ESSBOX Mini.

Läs mer om Magnus här
Campaign image

”Med ESSBOX Mini blir konceptet komplett”

Stefan Sjodin

Att ensam och på knappt 50 timmar uppföra ett helt kök kräver både rätt verktyg och ett gäng smarta lösningar. För Sundsvallssnickaren Stefan Sjödin innebär det ett par rejäla tvingar, ett noga utvalt skruvsortiment och en nylanserad grön verktygsväska vid namn ”Mini”.

Läs mer om Stefan här
Campaign image

”Katastrofen gjorde oss visionära”

Johan Stahl

Johan Ståhl på Hansa Bygg vet att det kan komma gott ur olycka. Efter en dyrköpt läxa siktar företaget på att bli Kalmarregionens mest tongivande byggföretag. – Ibland behöver man ett bakslag för att lyfta företaget till nya nivåer av kvalitet kompetens och miljötänkande.

Läs mer om Johan här