Laddar
Laddar
Laddar

ESS-CON

En egen butik direkt på bygget

Med all infästning direkt på bygget ökar effektiviteten och du sparar pengar. Därför erbjuder vi en egen butik direkt på bygget med ett skräddarsytt sortiment som aldrig tar slut. Lösningen heter ESS-CON. En 8-fots container inredd med skruv- och infästning, uppbyggd enligt vårt koncept i bygghandeln. Tydliga avdelningar, hyllkantsetiketter med streckkoder och produktinformation. Lätt att ha ordning. Lätt att välja rätt. 

Yrkesproffset Magnus Widell om ESS-CON

"Idag består 2–3% av totalkostnaden i ett byggprojekt av förbrukningsvaror, men de står för över 60% av anskaffningstiden! All infästning tillgänglig direkt ute på bygget betyder inga skadade förpackningar, produkterna finns där när de behövs och total kontroll över förbrukningen."

Därför tjänar du på ESS-CON:

  • Skräddarsytt sortiment alltid tillgängligt för alla på bygget
  • Ingen behöver åka fram och tillbaka till bygghandeln
  • Innehållet är anpassat efter byggets olika faser
  • 100% kontroll över förbrukningen
  • Låter er fokusera på kärnverksamheten

SÅ BESTÄLLER DU DIN BUTIK 

ESS-CON beställs och levereras av din återförsäljare. Tillsammans tar ni fram ett lämpligt sortiment, anpassat efter aktuellt byggprojekt. Containerns specialbyggda inredning gör att den går att förflytta även med produkter i hyllorna. Containern levereras färdiginredd cirka tio dagar efter beställning (gäller standardcontainern). Din återförsäljare sköter påfyllningen. 


Boka idag

order@essve.se

08-623 61 50

     

Ladda ned broschyr

     

 

”Utan ESS-CON skulle det inte funka”

När Serneke fick i uppdrag att uppföra ett helt campus i centrala Eskilstuna var det självklart att satsa på egen butik på bygget. Valet föll på ESS-CON från ESSVE.

– Jag vet faktiskt inte hur det här hade funkat utan ESS-CON, som innebär att vi sedan byggstart ständigt haft ett anpassat infästningssortiment tillgängligt för byggets 80-100 hantverkare. Det sparar tid, minskar svinnet och innebär i princip noll byggstopp, säger Jörgen Kilbo.

Som biträdande platschef är det han som ska se till att bygget i två år framöver flyter på smidigt. Han tar fram konstruktionsritningar över den nya högskolebyggnaden och visar hur han valt ut lämpliga produkter utifrån ritningarna och ESSVEs sortiment.

   

– Vår bygghandel, AB Karl Hedin här i Eskilstuna, kommer hit en gång i veckan för att fylla på och stämma av. De följer oss genom hela byggprocessen och anpassar innehållet i containern efter byggets olika faser. På så vis slipper vi ha träskruv som tar plats under gjutningsfasen och vice versa. Väldigt smidigt, säger Jörgen.

Läs om våra Ambassadörer