Prefab

VÅRT ERBJUDANDE INOM PREFAB

ESSVE är nordens ledande leverantör av fästteknik inom byggsektorn. Vi har det bredaste sortimentet av premiumprodukter inom fästteknik. För dig som PREFAB-kund utvecklar vi innovativa kundanpassade infästningslösningar som förenklar, effektiviserar och ökar lönsamheten i din verksamhet. Vår erfarenhet av att utveckla moderna automationslösningar inom den globala fordonsindustrin har gjort oss rustade för de förbättringar vi nu genomför åt några av Sveriges största aktörer inom PREFAB.

Optimering av produktionen

I nära samarbete med dig analyserar vi din produktionsprocess och dina automatiseringsbehov på plats. Utifrån detta föreslår vi infästningslösningar som motsvarar utmaningarna i din tillverkningsprocess. Vi tar fram såväl helautomatiserade, som semi-manuella och manuella infästningslösningar för att förenkla och effektivisera din produktion.

Optimering av fästtekniken

Med hög teknisk kompetens och innovativ produktutveckling ser vi till att optimera fästtekniken i din produktion så att du ska kunna producera snabbare, bättre och billigare. Vi kan anpassa din befintliga fästteknik, utveckla nya lösningar eller optimera mixen av infästning för att minska antalet varianter i din tillverkning. Därigenom kan ni effektivisera tillverkningsprocessen, samtidigt som ni spar betydande lagerutrymme och minskar er administration.

Optimering av produktförsörjningen

Det ska vara tryggt och enkelt att samarbeta med oss. Vi har erkänt hög service, leveranssäkerhet i världsklass och precision i allt vi gör. För dig som PREFAB-kund betyder det att vi säkerställer högsta kvalitet på det vi levererar genom hela utvecklingsprocessen, från analys till optimering av din produktförsörjning. Vi hjälper dig att beräkna och planera dina produktflöden för att säkerställa högsta leveranssäkerhet − från vårt globala nätverk av tillverkare ända fram till arbetsstationen i din produktion.

KONTAKTA OSS

Vill du veta hur vi kan förenkla fästtekniken i ditt företag?
Hör gärna av dig så berättar vi mer.

Joachim Sandoff

joachim.sandoff@essve.se

+46 (0)70 624 61 32

Läs mer i vårt kundcase 

Läs om våra kundcase