Campaign image

Nyhet som mängdar!

Verktyget som på allvar förenklar ditt trallprojekt

Essguide är ett smart webbverktyg som hjälper dig att få jobbet gjort. Här kan du snabbt och enkelt välja material, beräkna åtgång och få en bra överblick på allt material, inklusive virket. Alla dina val samlas i en komplett inköpslista som kan förvandlas till en offert för projektet. Och alla steg i processen tar förstås hänsyn till de nya byggreglerna från Svenskt Trä. Självklart fungerar Essguide lika bra i paddan som i mobilen.

Beräkna material för din trall här!
Campaign image

RÄTT SKRUV
FÖR RÄTT JOBB

För att undvika att rödrost uppstår i miljöer som klassas som aggressiva, är trallskruv av rostfri kvalité ett måste. Konstruktion och materialval kan också vara avgörande för om montaget kräver rostfritt för högst möjliga livslängd. Trallskruv som inte är av rostfri kvalité eller har rätt ytbehandling, riskerar korrosion (rostangrepp) vilket i sin tur kan leda till stålbrott. Det är alltså viktigt att välja rätt skruv efter var, hur och med vad du ska bygga trädäcket.

Campaign image

HDS - INGA SYNLIGA SKRUVSKALLAR

Med HDS - Hidden Decking System, monteras trallskruven i sidan av trallbrädan, vilket ger ett dolt montage. Trädäcket får en extra lyxig och ren känsla som är svår att uppnå med traditionell trallskruv. Att inte ha några synliga skruvskallar gör också att trallen blir fri från sprickor och stickor som annars kan uppstå vid iskruvning.

Campaign image

PROFFSGUIDE GER
TRYGGT MONTAGE

I Proffsguide Trädäck har vi samlat viktig information för konstruktion och montage av trädäck. Alltifrån infästning för grundläggning, bärlina & regelverk till nya rekommendationer från Svenskt Trä och guide till att välja rätt skruv för rätt jobb.

Bläddra i guiden